Social

#pdl #psd #coalitie #negocieri #fmi

Coalitia negociaza conditiile unui imprumut FMI

Liderii PSD pun conditii pentru contractarea imprumului extern. PSD-ul ar fi de acord cu sprijin financiar din afara doar daca sunt pastrate locurile de munca.

Dupa ce membrii PSD s-au plans ca nu au fost informati despre negocierile cu FMI, cele doua partide de guvernare s-au asezat la masa negocierilor.

Intalnirea dintre Mircea Geoana si Emil Boc a discutat doua probleme importante: stabilirea unei mai bune modalitati de comunicare intre cele doua partide ale coalitiei si conditiile PSD pentru negocierea unui imprumut cu FMI.

"Domnul Boc a spus limpede ca nu exista nici un fel de discutii formale cu FMI, in afara unui mandat care deocamdata nu exista" a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu -Duvaz, informeaza Adevarul.

Liderii coalitiei se intalnesc astazi pentru a discuta conditiile acceptarii unui imprumut de la FMI.

PDL sustine necesitatea imprumutului, in timp ce parlamentarii PSD nu sunt inca convinsi."Avem nevoie de un imprumut pentru a creste increderea in sistem dat fiind ca exista o lipsa de incredere a investitorilor. Este important sa negociem conditii avantajoase pentru Romania, cum ar fi  dobanda. Ungaria a obtinut un imprumut cu dobanda de 2,4 si am vrea si noi o dobanda similara", a spus Sulfina Barbu , deputat PDL .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea