Social

#emil boc #protocol #semnare #udmr #coalitie de guvernare

Coalitia de guvernare strange randurile. Protocolul va fi semnat saptamana viitoare

Emil Boc, premierul Romaniei, a anuntat, joi seara, in cadrul emisiuni la postul public de televiziune, ca  saptamana viitoare se va semna un protocol al coalitiei de guvernare, potrivit realitatea.net.

"Saptamana viitoare protocolul va fi semnat, dupa congresul UDMR. Acest protocol este unul de sustinere al actului guvernamental la nivel national. Am fost la greu impreuna, am luat impreuna cele mai dureroase masuri posibile ca sa salvam tara si acum am asigurat stabilitatea macro -economica. Acum, aceeasi coalitie isi propune cresterea economica si resimtirea acestei cresteri economice de catre romani, inclusiv in buzunare. Aceasta coalitie sa aiba acum forta sa culeaga roadele economice si politice ale masurilor pe care le-am luat in 2010. Scopul este ca actuala coalitie sa aiba posibilitatea, prin masurile pe care le va lua in 2011 si 2012, sa pregateasca terenul pentru a obtine cu un vot mai mult decat opozitia in alegerile din 2012, in vederea continuarii guvernarii", a afirmat Boc.

Totodata, premierul a mai declarat ca a purtat discutii cu Marko Bela, liderul UDMR, referitoarea la situatia de la Bihor,  unde UDMR a renuntat la colaborarea cu PDL si a semnat un pact de colaborare cu USL . "Am avut in aceasta seara o discutie cu presedintele Marko Bela, el m-am informat ca nu este vorba de niciun fel de schimbare a politicii UDMR-ului cu privire la aliantele la nivel national, este o situatie locala, ce tine de particularitatile existente acolo, le vom discuta in continuare si in cadrul coalitiei, dar nu are niciun fel de incidenta in ceea ce priveste schimbarea politicii la nivel national", a spus Emil Boc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea