Social

#pacienti #cnas #dializa #card sanatate #CASAOPSNAJ

CNAS va lansa carduri de sanatate pentru persoanele care fac dializa

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va lansa in cursul acestui an noi etape-pilot pentru cardurile nationale. Astfel, incepand cu luna februarie, va fi introdusa etapa-pilot care va viza 400.000 de pacienti care fac dializa.

Potrivit CNAS, un angajat al casei de asigurari de sanatate va merge in unitatile de dializa, pentru a distribui fiecarui pacient cardul national de sanatate.

Urmatoarea etapa-pilot va fi programata in iunie 2013 si vizeaza introducerea in sistem a trei case de asigurari de sanatate, cu numar mai mic de persoane asigurate, din Bucuresti sau din imprejurimi, probabil Ilfov, Giurgiu si Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice si Autoritatii Judecatoresti (CASAOPSNAJ).

In functie de rezultatele obtinute in aceasta etapa, proiectul va fi testat pana la sfarsitul lui 2013 si ar putea deveni operational incepand cu anul viitor.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea