Social

CNA crede ca emisiunile Tradati in dragoste si Taxi Driver ar trebui oprite

Membrii CNA considera ca emisiunile Tradati in dragoste, difuzata de Prima TV , si Taxi Driver , difuzata de National TV, ar trebui oprite de la difuzare pentru ca incalca grav drepturi si libertati fundamentale ale omului, cum ar fi dreptul la viata privata, la demnitate si imagine publica .

Potrivit CNA, subiectii acestor emisiuni sunt oameni obisnuiti care nu indeplinesc functii publice si care adesea sunt hartuiti, umiliti sau pusi in situatii injositoare.

Discutia de joi, dintre membrii CNA, cu privire la cele doua emisiuni, a pornit de la vizionarea uneia dintre editiile emisiunii Taxi Driver, in care clientul unui taximetrist este acuzat ca a furat bani si este arestat de niste falsi politisti.

Dupa parerea mea, avem doua emisiuni in audiovizualul romanesc care incalca legea: «Taxi Driver» si «Tradati in dragoste», a declarat Ralu Filip, presedintele CNA.

El a spus ca, atunci cand sunt atacate drepturile si libertatile fundamentale ale omului, membrii CNA nu ar trebui sa faca nici o concesie .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea