Social

Clujul negociaza doua investitii de un miliard de euro

Autoritatile clujene iau in calcul construirea celui de-al patrulea parc industrial din judet in conditiile in care poarta negocieri cu doua companii interesate sa faca investitii de un miliard de euro. Suprafata de teren necesara pentru derularea celor doua investitii este de aproape 200 ha, porivit lui Marius Nicoara , presedintele Consiliului Judetean Cluj.

"Suntem in negocieri cu doua mari companii care intentioneaza sa investeasca un miliard de euro intr-un nou parc industrial la Cluj. Cautam o noua locatie pentru acest parc care va asigura in perspectiva nu prea indepartata cateva mii de locuri de munca , locuri de munca bine platite", a declarat ieri Nicoara.

Pana in prezent, cele trei parcuri industriale din Cluj au atras investitii totale de peste 500 de milioane de euro, in conditiile in care cheltuielile. (continuarea in Ziarul Financiar)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea