Social

Clipe salvate la Art Jazz Club

Miercuri, 16 aprilie, ora 17.00, la Art Jazz Club (Bdul. N. Balcescu nr. 23 A - subsolul Galeriilor de Arta Orizont), Catia Maxim va invita sa participati la lansarea volumului sau de proza "Clipe salvate". Cu aceasta ocazie vor vorbi  Clara Margineanu - poeta,  Mihaela Pustea - artista si Adriana Petrescu - specialist imagine. 

Mihaela Pustea va expune la acest eveniment cateva din lucrarile sale. Volumul de proze a aparut la Editura Nicol si poate fi achizitionat in librariile.care fac parte din Centrul de librarii Bucuresti si on-line de pe site-ul www.universulcartii.ro 

Clipe salvate surprinde trairi speciale ale personajelor ce usor pot fi intalnite si in realitate. Veti vedea fantasme, veti citi despre Simpla alchimie , Insomnie , Bancherul  in unele povesti desprinse din realitate insa care isi pastreaza o doza buna de imaginatie.

"Sper ca si acest volum sa fie cautat de cititori si mai ales lecturat cu placere si va astept sa dialogam pe blogul meu" - Pe canapeaua Catiei – //catiamaxim.wordpress.com/ " a marturisit Catia Maxim. 

Catia Maxim a debutat ca autor in Romania in 2007 cu romanul Inca un pas. 2008 aduce deja al doilea volum al sau, Clipe salvate. Descopera la anii maturitatii ca ii place sa scrie. Nascuta in Bucuresti, absolventa a facultatii de litere, a fost cativa ani profesor de limba romana, dupa care a parasit invatamantul. A lucrat la o editura pentru copii, la corectura, apoi in cadrul redactiei.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea