Social

Ciudateniile derby-ului European

Ros-albastrii vor efectua astazi antrenamenul oficial de pe Giulesti inaintea partidei din Cupa UEFA cu Rapid, lucru considerat putin straniu de antrenorul Cosmin Olaroiu.

Antrenamentul de luni a fost unul cu emotii pentru stelisti, cel mai in forma jucator din lotul lui Olaroiu, Nicolita , fiind nevoit sa paraseasca stadionul din cauza unor dureri la glezna dreapta. Se pare insa ca Banel va fi apt pentru derby-ul din Cupa UEFA, antrenorul ros-albastrilor neincluzindu-l pe lista indisponibililor, care ii va cuprinde doar pe Iacob si Bostina . Pe linga problemele medicale, Nicolita se gindeste si la manifestarile suporterilor, a caror tinta a fost de mai multe ori: Ii rog atit pe fanii Stelei, cit si pe cei ai Rapidului sa nu scandeze lucruri care sa-i supere pe oficialii UEFA, pentru ca modul lor de a se comporta ne afecteaza si pe noi, jucatorii. In special pe suporterii nostri ii rog sa se manifeste normal si sa ne incurajeze pe toata durata meciului.

Olaroiu si istoria

Spre deosebire de majoritatea oamenilor din fotbal, care duc o campanie de calmare a suporterilor, antrenorul Olaroiu s-a aratat destul de relaxat in aceasta privinta. Sint incidente izolate. Si in Spania s-a intrerupt meciul. Se intimpla peste tot, nu numai la noi. Am avut doua discutii cu suporterii si sint constienti de importanta meciului, a explicat Olaroiu, care a comentat si declaratia lui Copos, increzator in victoria echipei: Si Betis a mai spus, si Heerenveen... E bine sa spuna asa si din superstitie pentru noi. Sint oameni care nu sint specializati in fotbal. Isi incurajeaza echipa. Steaua a scris istorie de-a lungul timpului si este bine ca si aceasta echipa sa scrie o pagina, a mai declarat Olaroiu, care a considerat putin straniu faptul ca elevii sai se vor antrena astazi pe stadionul din Giulesti.

Linistea lui Lovin

Ca sa fim linistiti, ar trebui sa cistigam cu scorul de la Sevilla, a afirmat si Florin Lovin , insa mijlocasul a revenit imediat: Dar nu cred ca se poate asa ceva. Va fi un mare avantaj daca vom marca in Giulesti. Stelistul a comentat si deja traditionalele intilniri dintre jucatorii celor doua formatii inaintea partidelor din Cupa UEFA: Cind ne intilnim cu rapidistii la un biliard sintem prieteni. Nu are nimeni dusmanie, dar in teren nu mai este loc de prietenii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea