Social

Ciudata iubire dintre Turcescu si Oana Sarbu

Robert Turcescu pare o relatie mai mult decat amicala cu Oana Sarbu . Dar, in timp ce prezentatorul tv este foarte cerebral si nu vorbeste despre iubire, Oana marturiseste ca e indragostita lulea si se comporta ca atare.

Desi este unul dintre jurnalistii cei mai incisivi, care isi pune invitatii sa raspunda la intrebari incomode, Robert Turcescu a incercat sa fie 100% discret in ceea ce priveste propria viata privata. Andreea Marin, Daciana Sarbu si, mai nou, Oana Sarbu, sunt doar cateva dintre celebritatile care l-au fermecat pe omul de televiziune. Daca relatia cu Andreea Marin este inca pusa sub semnul intrebarii, el a recunoscut, la vremea respectiva, ca se iubeste cu Daciana - asta doar pentru ca "se saturase sa vada in fiecare zi niste paparazzi asteptand in fata blocului sau" -, iar Oana este acum iubita oficiala. Asa a ajuns in atentia presei. Tot asa s-a descoperit ca o insala pe Oana. Iata cum s-au intamplat lucrurile.



CEA SEXY, CEL IUBIT

Ziua de 25 noiembrie a fost una foarte plina pentru Robert Turcescu. Dis-de-dimineata, s-a prezentat la emisiunea lui Catalin Maruta, colegul de televiziune, unde a povestit ca o considera pe Oana Sarbu cea mai sexy femeie din Romania. Lucru care se potrivea de minune cu declaratiile pe care cantareata le facea, in aceeasi zi, mai pe seara, in emisiunea Loredanei Groza: "Sunt indragostita si foarte fericita ca am cui sa ii spun in fiecare zi "Te iubesc"". Dar nu se potrivea cu ceea ce facea Robert in timp ce iubita tocmai aparea la tv: lua cina intr-un separeu, cu o domnisoara pe care o saruta deloc amical. Neinspirat, Robert s-a asezat in acelasi separeu in care manca unul dintre fotoreporterii revistei Ciao! Care si-a facut meseria si l-a fotografiat.



NECUNOSCUTA CELEBRA: DANA

Tinerica pe care Robert o saruta cu foc este o anume Dana Tudose, pe care telespectatorii emisiunii 100% deja o cunosc. Chiar daca la Turcescu vedem de cele mai multe ori personalitati ale vietii publice romanesti, intr-o seara el a invitat-o si pe Dana, in calitate de masteranda a facultatii de Stiinte Politice. Imediat dupa, prezentatorul a fost chestionat referitor la alegerea facuta pentru invitata din seara respectiva. Care nu avea nici "notorietate", nici "greutate". Dar el a protestat spunand ca si tinerii trebuie promovati. Despre Dana nu se stiu foarte multe lucruri. Decat ca a fost casatorita cu un cadru militar, de care a divortat de ceva vreme.



NU TRAIESC O MARE DRAGOSTE

Intr-un inteviu acordat recent revistei Tango, Robert a acceptat sa povesteasca cate ceva si despre viata personala. "Nu pot vorbi despre o mare dragoste in momentul acesta", marturiseste el. Apoi explica si de ce: petrece foarte mult timp alaturi de prima lui familie, fosta sotie, Corina, si fiica lor, in varsta de doar 5 ani. "Petrecem foarte mult timp toti trei. Incerc sa imi vad fetita in fiecare seara si facem concediile impreuna. Ideea mea de familie nu poate fi despartita de Corina si de Ioana. Iar fiicei mele nu i-am prezentat niciodata nici una dintre prietenele mele. Ioana nu stie de existenta acestora". Robert mai povesteste cum iese cu Oana Sarbu, din cand in cand, seara tarziu, la film.

SUNT INDRAGOSTITA

Oana Sarbu este si ea una dintre cele mai discrete persoane publice. Motiv pentru care relatia lor amoroasa a fost descoperita cand ea s-a dus sa-l ia de la spital, imediat dupa un accident suferit, cand inca mergea in carje. La scurt timp dupa, cei doi acordau un interviu in tandem revistei Viva!
"Suntem mai mult decat amici, mai putin decat amanti", declara prudent Robert Turcescu, referitor la relatia cu Oana. "Pot sa spun ca sunt indragostita de barbatul Robert Turcescu. Un barbat care are toate calitatile necesare", marturisea increzatoare. Cert este ca Oana a iertat escapada iubitului, ei doi afisandu-se vineri seara la gala "Omul anului" din Targu Mures.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea