Social

#circulatie #brasov #romanian music awards #circulatie restrictionata

Circulatie restrictionata in Brasov

Primaria Brasov a anuntat ca circulatia in centrul vechi al orasului va fi restrictionata de joi pana sambata, din cauza mai multor evenimente (spectacolul Romanian Music Awards , pelerinajul pentru aducerea moastelor Sfantului Ioan Botezatorul , Campionatul European de Drift).

Vineri, incepand cu ora 16.00, in Piata Sfatului vor avea acces doar riveranii si cetatenii care au bilet la Romanian Music Awards, evenimentul urmand sa inceapa la ora 19.00.

Circulatia auto va fi, de asemenea, restrictionata, sub indrumarea agentilor de circulatie, pe strada Muresenilor.

In aceeasi zi, Brasovul gazduieste si Campionatul European de Drift - King of Europe, ocazie cu care, intre orele 17.00 si 22.00, va fi inchisa circulatia pe strada Mihail Kogalniceanu, pe segmentul dintre Bulevardul Grivitei si Bulevardul Iuliu Maniu.

Si sambata vor fi restrictii de circulatie in centrul orasului, deoarece intre orele 10.45 si 11.00, la intersectia strazilor Constantin Lacea si Castelului, precum si la Poarta Schei spre Maternitate, va fi asigurat accesul participantilor la Duatlonul Cetatea Brasovului, iar de la ora 12.30 va fi organizat Alaiul Sasilor pornind din Piata Sfatului pe strazile George Baritiu, Sirul Beethoven, Poarta Schei, George Cosbuc si Liceul Sportiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea