Social

#centura bucuresti #chitila #a1 #cnadnr

Circulatia rutiera intre Chitila si Carrefour Militari, inchisa pentru 29 de zile

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca intre 2 august (ora 00) si 31 august (ora 23) 2010 se va inchide circulatia rutiera intre sectorul bucuresti Nord din localitatea Chitila ) si intersectia autostrazii A1 cu Centura Bucuresti (zona Carrefour Militari).

In perioada lucrarilor, nu vor fi afectate realatiile de intrare-iesire in/din Municipiul Bucuresti. Zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a capitalei cu pasajul de la Chitila. In plus , vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent precum si de largire a rampei Chitila.

Luna august a fost aleasa pentru executarea acestor lucrari in urma consultarii valorilor de trafic inregistrate de Politia Rutiera care arata ca, in aceasta perioada, trec cele mai putine masini prin zona DN 7 – A1.

Circulatia se va desfasura pe traseele semnalizate cu indicatoare de informare de culoare galbena, pentru relatia DN7- A1.

Circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti (C.B), in directia intersectia Centurii Bucuresti cu DN1A , C.B.. cu DN1, C.B. cu DN2, C.B. cu DN3, C.B. cu A2, C.B. cu DN4, C.B. cu DN5, C.B. cu DN6, C.B. cu A2 pentru relatia autostrada A1 – DN7.

Circulatia se va desfasura deviat pe traseul Centurii Bucuresti (C.B) in directia intersectiilor: C.B. cu DN6, C.B cu DN 5, C.B. cu DN4, C.B. cu A2, C.B cu DN3, C.B cu DN 2, C.B cu DN 1, C.B cu DN1A, pe DN1A pana la intersectia cu DN7.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea