Social

#tronson murfatlar centura constanta #centura constanta #circulatie centura constanta

Circulatia pe tronsonul Murfatlar - Centura Constanta va fi inchisa timp de 5 zile

Circulatia pe tronsonul de autostrada Murfatlar - centura ocolitoare a Municipiului Constanta va fi inchisa timp de cinci zile inainte de data de 20 iulie in vederea unor lucrari care vor asigura legatura dintre tronsoanele Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta.

"Avand in vedere ca la Medgidia este nevoie de modificarea accesului din prezent de pe drumul national pe autostrada si trecerea la varianta finala, care este cu profil de autostrada, maxim cinci zile se va inchide accesul la Medgidia pe A2. Inainte de deschiderea din 20 iulie, care este un termen asumat de constructor prin programul revizuit, va fi o perioada de cinci zile cand accesul pe Autostrada 2 la Medgidia va fi inchis", a declarat,luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Septimiu Buzasu.

"Practic, nu se va mai circula pe autostrada de la Medgidia pentru ca acel acces care este prevazut cu sens giratoriu trebuie transformat in profil de autostrada", a adaugat acesta.

Potrivit lui Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, sectorul de autostrada Cernavoda - Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national. Tot in aceeasi zi, va fi deschis, in regim de autostrada, tronsonul Medgidia - Constanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea