Social

#strada Berzei #circulatie inchisa

Circulatia in zona Berzei, inchisa pentru trei luni

Primaria Capitalei a anuntat, miercuri, ca in intersectia strazii Berzei cu bulevardele Dinicu Golescu si general Berthelot se inchide in perioada 11 august-11 noiembrie, in vederea continuarea lucrarilor ce au loc pe traseul "diametralei nord-sud".

Circulatia este deviata pe strazile Virgiliu, Stirbei Voda, Popa Tatu Si .

Anuntul vine la scurt timp dupa ce municipalitatea a decis ca va ramane pe amplasamentul actual si ca acesta nu va fi afectat de lucrarile la diametrala Berzei-Buzesti.

"In vederea consolidarii consensului aparut in urma dezbaterii publice din 15 iulie, referitor la diametrala Berzei-Buzesti, reprezentantii municipalitatii si cei ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) au hotarat implementarea unor solutii pentru protectia monumentelor istorice si valorilor de si pentru demararea unui proces de abordare integrata a aspectelor sociale, economice, de circulatie, mediu natural si construit", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei.

De asemenea, s-au dispus "masuri de conservare si punere in siguranta pana la demararea unui proces de restaurare a monumentului istoric".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea