Social

#cfr calatori #simeria petrosani #calea ferata #copaci cazuti

Circulatia feroviara a fost reluata intre Simeria si Petrosani

Circulatia feroviara intre Simeria si Petrosani a fost reluata in conditii normale de trafic iar totii copacii prabusiti peste calea ferata au fost degajati.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a anuntat ca, incepand cu ora 10.28, circulatia feroviara pe sectia Petrosani - Simeria a fost redeschisa in conditii normale de trafic, informeaza Newsin.

In dimineata zilei de luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, intre statiile Banita - Merisor - Crivadia - Banu Mare -Pui, mai multi copaci s-au prabusit peste calea ferata, fapt care a provocat intreruperea alimentarii cu energie electrica a liniei de contact si inchiderea gabaritului.

Trenul accelerat 1821 Bucuresti- Arad, cu 135 de calatori, a fost blocat, de la ora 10.10, intre statiile Merisor si Pui, au anuntat luni CFR SA. Cei 135 calatori vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 216 minute, potrivit reprezentantilor CFR Calatori .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea