Social

Circul Irinel Columbeanu - Monica Gabor ar putea fi oprit de CNA

Opinia publica din Romania a reactionat vehement in urma mediatizarii fortate si probabil deloc dezinteresate a idilei dintre Irinel Columbeanu si eleva Monica Gabor. Membrii CNA hotarasc astazi daca jenatul show va fi scos din grila postului B1 TV.

Idila dintre omul de afaceri Irinel Columbeanu si tanara Monica Gabor scandalizeaza opinia publica. Tot mai multe voci sustin ca este strigator la cer sa vada cum un un barbat trecut de 40 de ani se comporta ca un adolescent. Columbeanu nu se sfieste sa o sarute sau sa o mangaie sugestiv pe iubita sa in varsta de numai 18 ani in public, si mai nou o tara intreaga le poate vedea manifestarile de afectiune la emisiunea No Comment, by Monica Gabor.

Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru i-a sesizat pe ministrul educatiei si cercetarii Mihail Hardau si pe presedintele CNA Ralu Filip in legatura cu un eveniment care pune intr-o lumina negativa procesul de invatamant. Este vorba despre mediatizarea excesiva a asa-zisei povesti de dragoste dintre controversatul om de afaceri Irinel Columbeanu si eleva Monica Gabor.

CNA trebuie sa intervina

Fiind de notorietate faptul ca o eleva in ultimul an de liceu trebuie sa se pregateasca pentru examene si nu sa lipseasca de la ore, fiind ocupata cu filmarea unor amanunte ce tin de viata sa intima cu potentialul ei sot, vicepresedintele PIN considera ca atat CNA, cat si MEC trebuie sa intervina, pentru a opri difuzarea unor emisiuni foarte nocive pentru spiritul si mentalitatea colectiva a unor cetateni romani, aflati in pragul unor decizii majore din viata lor, respectiv liceenii .

Lavinia Sandru considera ca in acest caz atat diriginta, cat si directoarea liceului la care invata Monica Gabor, cele mai importante sustinatoare ale modului de viata actual dus de eleva in compania domnului Irinel Columbeanu, sunt influentate de catre omul de afaceri.

Prin sesizarile oficiale, deputatul PIN i-a cerut ministrului educatiei si cercetarii sa verifice in ce masura a fost perturbata starea propice procesului de invatamant in an terminal la liceul a carui eleva este Monica Gabor si sa propuna masuri urgente pentru remediere, iar Presedintelui CNA sa intervina pentru ca asemenea emisiuni ce reprezinta atentate la buna cuviinta si la morala publica, putand afecta educatia elevilor de diferite niveluri, sa nu se mai difuzeze pe posturile romanesti de televiziune.

«Cu bani poti cumpara orice»

Presedintele CNA Ralu Filip ne-a declarat ca deocamdata nu s-a luat nici o decizie referitoarea la reality show-ul atat de controversat. Vom discuta astazi in sedinta despre acest subiect. Deocamdata nu stim ce decizie vom lua.
Un alt membru CNA, Gabriela Stoica, ne-a declarat ca audiovizualul promoveaza lucruri imorale. Vor sa faca din acest cuplu un model pentru tinerele cu picioare lungi. Eu nu ma pot uita la o asemenea emisiune care ascunde o nota de cinism. Cat despre notele bune ale Monicai, de la scoala, nu ma pot convinge ca sunt luate pe merit. Cu bani poti cumpara orice.

Cenusareasa made in Bacau

Irinel si Monica pregatesc o surpriza de proportii: nunta pe nepusa masa. O s-o fac foarte repede si cine intr-adevar vrea sa vina, sa vad ca-si abandoneaza planurile, sa renunte la ce are de facut. SMS-ul ramane o cale de comunicare, invitatiile astea tiparite cu Fiul si fiica mi se par penibile, spune Irinel Columbeanu.

Sunt voci care spun insa ca penibile nu sunt invitatiile clasice pentru nunta, ci nunta in sine. Carcotasii mai spun ca, la banii lui, Iri ar fi putut sa rupa gura targului cu un alt fel de invitatii pentru nunta, mult mai sofisticate si mai pretentioase.

Cei doi nu s-au hotarat inca daca vor o nunta traditionala sau una iesita din comun. Nu stiu cat de traditional. Poate c-o facem aici (in casa lui Irinel Columbeanu), pentru ca ploua si mi-e mie frig si nu mai vreau sa merg la biserica, explica Monica in revista Apropo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea