Social

Circ electoral intre PNL si PSD, cu strazi blocate la Focsani

Deputatul PNL Nini Sapunaru a blocat traficul in Focsani in ziua Invierii, pentru ca masina primariei incerca sa-i dea jos bannerele electorale. Un demers al Primariei Focsani, de a inlatura bannerele cu sigla PNL, s-a transformat sambata dimineata intr-un conflict stradal.

Reprezentantii liberalilor impreuna cu deputatul Nini Sapunaru au vrut sa impiedice inlaturarea bannerelor si au inconjurat imediat vehiculul primariei, folosin-du-se de patru masini, blocand astfel traficul pe Bulevardul Bucuresti din centrul orasului. La locul faptei a aparut si Politia Focsani, care insa s-a multumit sa fluidizeze traficul pe un singur sens.

Potrivit primarului PSD al orasului Focsani, Decebal Bacinschi, „primaria a inceput sambata dimineata inlaturarea celor aproape 40 de bannere cu sigla PNL montate vineri de liberali, pentru ca nu aveau cele doua autorizatii, adica certificatul de urbanism si autorizatia de construire “.

Bacinschi a confirmat ca patru masini au bloca-t-o pe cea a primariei pe Bulevardul Bucuresti.Mariana Apostol, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea, a declarat pentru Cotidianul: „Politia a primit doua sesizari: una din partea primariei, cum ca in mai multe locuri din oras au fost amplasate bannere cu sigla PNL, iar a doua, din partea liberalilor, cum ca primaria le distruge bannerele“.

Tot conform lui Apostol, politia a restrictionat traficul, iar timp de aproape o jumatate de ora s-a circulat pe un singur sens. Actiunea de indepartare a bannerelor a fost sistata, pana cand Biroul Electoral Municipal, la care au ajuns sesizarile de sambata, va lua o decizie.

George Baesu, deputatul PSD de Vrancea, a inaintat o scrisoare deschisa catre prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, in care ii povesteste cum „un comando condus de deputatul PNL Nini Sapunaru a blocat timp de o ora si jumatate cea mai importanta artera de circulatie din resedinta judetului Vrancea“. El i-a cerut premierului „starpirea actelor de huliganism pe care le comit unii dintre parlamentari“.

In ciuda eforturilor noastre, deputatul Nini Sapunaru nu a raspuns la telefon pentru a ne prezenta punctul sau de vedere.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea