Social

Ciocnire intre Dacia si Daewoo in cladirea Senatului

Serban Nicolae , senator PSD, este banuit de colegii sai parlamentari ca se erijeaza in dealer pentru Dacia-Renault, prin atacarea intereselor firmei Daewoo. Masinile Logan sau Cielo ar urma sa fie achizitionate de Senat.
Chestorul Senatului, Serban Nicolae ( foto ), a introdus cu doua zile in urma, in casetele senatorilor, o foaie apartinind firmei Dacia care promoveaza calitatile automobilului Logan, criticind, in acelasi document, oferta inaintata Senatului de firma Daewoo. Mai mult, ieri, senatorul PSD a propus ieri staffului institutiei renuntarea la a cumpara masini Cielo si reorientarea spre Logan. Motivul demersului lui Nicolae: conducerea Senatului a decis, cu mai mult timp in urma, ca institutia sa cumpere automobile pentru senatori de la ambele firme. Senatorul PD Paula Ivanescu a declarat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca il banuieste pe Nicolae de promovarea interesata a firmei Renault, producatorul Logan. Senatorul PSD s-a dezvinovatit: Nu este vorba de lobby. Foaia mi-a trimis-o directorul de vinzari de la Dacia. Sint gata sa-mi asum raspunderea pentru acest demers. Cielo nu se va mai produce, din toamna, in Romania. Costul Logan, in comparatie cu Cielo, e mai mic cu 500-800 de euro. Secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu, e de alta parere: Pare concurenta neloiala a Logan contra Cielo, atit timp cit Nicolae a introdus o hirtie care loveste in interesele altei firme. Vasiliu a precizat ca diferenta de pret nu este de 800 de euro, ci de 150 de euro. El a propus ieri Biroului Permanent al Senatului anchetarea lui Serban Nicolae de catre Comisia de disciplina a Senatului si, eventual, sesizarea Consiliului Concurentei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea