Social

Cinta gratis in Mall si asteapta sa fie descoperit

Degetele lungi, albe si delicate ale tinarului alearga iute-iute pe clapele pianinei, interpretind o melodie vesela. Din baletul lor ies sunete minunate care lumineaza fetele oamenilor veniti duminica prin Mall Plaza din Drumul Taberei ca sa bea o cafea, sa-si cumpere un televizor sau haine noi de Paste. Sa fii pianist la Mall se pare ca este acum o noua meserie, deocamdata neplatita, dar care te-ar putea propulsa spre glorie daca esti descoperit la timp de un sponsor interesat de tinere talente .

Vrea sa ajute copiii strazii si batranii
Tinarul care cinta in Mall-ul din Dumul Taberei se numeste Horia Tudor si are 27 de ani. E inalt, suplu, brunet. Ar putea face usor o cariera in modeling. Dar Horia a ales drumul greu, dar atit de minunat al muzicii, cu ore in sir de lectii, studiu, framintari, dezamagiri , bucurii si totusi sperante. Nascut intr-o familie de muzicieni, el cinta la pian de la trei ani. A urmat liceul de muzica, apoi, din lipsa banilor s-a oprit. Locuieste si acum cu parintii lui care il mai ajuta financiar din cind in cind. In urma cu citeva luni Horia si-a gasit "de lucru" la Mall. "Am acasa o pianina, dar e stricata, nu pot cinta la ea, explica tinarul. Imi ardeau degetele de dor sa ating clapele unui pian adevarat, care sa sune bine. Intr-o zi, l-am vazut pe acesta, printre mesele de la cafenea, si n-am rezistat tentatiei. M-am apropiat si am interpretat o nocturna de Chopin. Patronul cafenelei m-a auzit si mi-a spus ca pot sa vin sa cint aici cind si cit vreau. Imi venea sa sar in sus de bucurie!" Horia spune ca nu este platit pentru prestatia lui artistica. O face din pura placere. Totusi, el spera ca intr-o buna zi sa fie descoperit si apreciat de un sponsor, care sa-l ajute sa-si cumpere o orga electronica, visul lui din copilarie.
(continuarea in 7 Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea