Social

Cine le mai opreste?

Biandra Tirgoviste a invins clar pe Sportul Biandra.

Tirgoviste a spulberat pe Sportul Studentesc Omnilogic chiar la Bucuresti, impunindu-se cu un categoric 69-41. Catalin Tanase, tehnicianul oaspetelor, a pregatit excelent acest meci, cunoscind foarte bine raportul de forte dintre cele doua formatii. In defensiva, Andreea Csavas, Erika Bradford si Volha Iaroska au inchis excelent spatiul de trei secunde si nu le-au lasat adversarelor posibilitatea de a marca, iar Alexandra Cutas si Monica Boriga ( foto , la minge) le-au anihilat pe Tijana Zupancici si pe Andreea Carutasu.

In aceste conditii, jucatoarele de la Biandra au pus stapinire pe meci, punctind din orice pozitie. Chiar daca au dat la inceput impresia ca pot sa evolueze de la egal la egal cu baschetbalistele din Tirgoviste, fetele de la Sportul nu au putut sa inscrie mai mult decit 41 de puncte in acest meci. Iaroska, Cutas si Csavas au reusit impreuna 48 de puncte, mai multe decit toata echipa de baza a gazdelor, care a marcat doar 39 de puncte. De remarcat ca, in ultimul sfert, bucures tencele nu au reusit decit un singur cos din actiune!

SPORTUL - BIANDRA 41-69 (9, 22, 8, 2 - 22, 20, 8, 19)
SPORTUL: Zupancici (8, 1x3), Dragusin (15, 1x3), Urse (9), Carutasu (4), Pricop (3)
Au mai jucat: Tufan, Gheorghiu (2)
Antrenor: P. Vasici
BIANDRA: Cuta[ (16, 3x3), Csavas (15 3x3), Boriga (8, 1x3), Iaroska (17, 1x3), Bradford (4)
Au mai jucat: A. Nitulescu (5), Lazar, Boco[ (4), Istratescu
Antrenor: C. Tanase
Arbitri: D. Vinasi (Cluj) - M. Udrica (Craiova)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea