Social

#ilie dumitrescu #gigi becali #steaua

Cine il inlocuieste pe Ilie Dumitrescu la Steaua? Vezi lista lui Becali

Ilie Dumitrescu a demisionat luni seara din functia de antrenor principal al Stelei, dar patronul "ros-albastrilor" nu a parut surprins de aceasta decizie, avand deja o lista cu antrenori pe care i-ar dori in Ghencea.

Primele nume pe care Becali le-a rostit sunt Dan Petrescu, Loti Boloni si Gica Hagi, insa in ecuatie intra si Marius Lacatus, Cosmin Olaroiu sau Dusan Uhrin jr .

Iata lista lui Becali:

1. Dan Petrescu - Gigi Becali a vorbit la superlativ despre "Bursuc", insa este constient ca ii va fi aproape imposibil sa-l faca sa renunte la Kuban Krasnodar , echipa pe care practic a promovat-o in prima liga.

"Daca vine Dan Petrescu, va castiga campionatul la 10-12 puncte diferenta, cum spune si domnul Dumitru Dragomir. El ar garanta si performanta in Europa. Oricine ia campionatul acum la Steaua, dar cu emotii; Dan Petrescu mi-ar garanta ca luam campionatul la pas", a explicat Becali la GSpTV.

2. Loti Boloni - Fostul mare jucator al Stelei este in prezent liber de contract , dupa o aventura mai putin reusita la arabi, insa o colaborare cu Becali este exclusa, dupa cum singur declara in urma cu ceva timp.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea