Social

#procuror gigi becali #claudiu dumitrescu becali

Cine este procurorul care l-a infundat pe Gigi Becali?

Procurorul care a instrumentat dosarul "Valiza", ancheta in care s-a admis, pentru prima data oficial in Romania, ca exista "blaturi" in fotbal, este Claudiu Dumitrescu .

El are 38 de ani si este seful Serviciului de combatere a infractiunilor de coruptie impotriva intereselor financiare ale Comunitatilor Europene din cadrul DNA, informeaza Adevarul.

"Jocul de fotbal nu trebuie imaginat ca un sistem de parvenire care sa asigure unei persoane notorietatea, indiferent de modul de obtinere a performantelor", subliniaza procurorul Claudiu Dumitrescu in rechizitoriul intocmit in dosarul "Valiza de la Cluj".

"Incompetenti, tampiti si fraieri. Dumitrescu e un dobitoc. Mi se rupe p... de DNA", a tunat Becali la adresa procurorilor cand pe citatia primita de la aceasta institutie scria " invinuit ". Infractiunea: dare de mita !

Daca in emisiunile sportive, Becali isi construia apararea injurand de mama focului procurorii, la DNA si-a rezervat dreptul de a nu face declaratii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea