Social

#ministrul interimar al Justitiei #ana birchall

Cine este ministrul interimar al Justitiei

Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a fost propusa sa asigure interimatul la conducerea Ministerului Justitiei. Propunerea a fost trimisa presedintelui Klasu Iohannis odata cu demisia ministrului Florin Iordache.

 „Premierul Sorin Mihai Grindeanu a transmis astazi presedintelui României, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei. Propunerea a fost facuta in conformitate cu prevederile art. 106 si art. 107 alin. (3) si (4) din Constitutia României, republicata, precum si cu cele ale art. 9 din Legea nr.90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului României si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare. Premierul a facut aceasta nominalizare in contextul in care, astazi, Florin Iordache si-a inaintat demisia din functia de ministru al Justitiei”, arata comunicatul Guvernului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea