Social

#Jessica Pegula #Cincinnati #simona halep

Cine este fiica de miliardar pe care o va intalni Simona Halep la Cincinnati

Jessica Pegula (30 WTA) este adversara Simonei Halep, in turul al doilea la Cincinnati.

In varsta de 27 de ani, jucatoarea calificata in mod surprinzator anul acesta, in sferturile de finala ale Australian Open, este fiica miliardarului Terry Pegula, cu afaceri in domeniul imobiliar si al extractiei gazelor naturale. Mama sportivei, Kim, este din Coreea de Sud.

Terry Pegula detine franciza Buffalo Sabres din campioantul nord-american de hochei pe gheata si,, franciza Buffalo Bills din campionatul de fotbal american.

Pegula a aparut tarziu in tenisul de inalta performanta. Dupa ce a devenit jucatoare profesionista in 2012, Pegula a asteptat trei ani pana sa joace la un Grand Slam. Ea a evoluat la US Open in 2015, unde nu a trecut de calificari.

Apoi au mai trecut trei ani pana cand a jucat prima finala in circuitul WTA, in 2018, la Quebec Open, unde a fost invinsa de Pauline Parmentier.

In 2019, americanca a castigat singurul titlu din palmaresul ei, la Washington, invingandu-o pe sportiva italiana Camila Giorgi in finala, adica exact pe sportive pe care a eliminat-o acum in turul I la Cincinnati.

Simona Halep si Jessica Pegula nu s-au intalnit niciodata in cariera.

Partida va incepe la noapte, la ora 1.30, in direct la Digisport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea