Social

#instagram diva instagram #lewis hamilton

Cine e diva Instagramului cu care s-a cuplat Lewis Hamilton. E vedeta si in productiile pentru adulti. Unde au fost surprinsi cei doi FOTO

Multiplul campion de Formula 1 Lewis Hamilton (36 de ani) a participat recent la evenimentul monden Met Gala de la New York, ocazie cu care a fost surprins in compania unei tinere sexy care face furori in spatiul virtual.

Lewis a fost dat de gol dupa ce frumoasa Janet Guzman (27 de ani) a fost vazuta in anturajul britanicului, la hotelul la care acesta era cazat. Imediat, presa tabloida din intreaga lume a speculat o posibila aventura intre cei doi.

Fotomodelul Janet Guzman a crescut in Los Angeles, dar are origini columbiene, iar pe Instagram e "urmarita" atent de aproape 2 milioane de admiratori.

Mai mult, pentru a-si spori veniturile, Janet are un cont pe cunoscuta platforma erotica OnlyFans, acolo unde poate fi vizualizata in toata splendoarea, dar contra cost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Guzman (@janetguzman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Guzman (@janetguzman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Guzman (@janetguzman)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea