Social

Cind print, cind cersetor. Dupa conjuncture

Adrian Nastase a declarat miercuri seara ca provine dintr-o familie avuta, dar unii dintre cei care ii cunosc parintii sint de alta parere. Printre acestia se numara si Mihaela Udrescu, sotia lui Florin Udrescu, un inginer care a lucrat in anii 70-80 la Institutul de Mecanica a Solidelor, sub conducerea lui Marin Grigore Nastase, tatal lui Adrian Nastase.
Sotii Udrescu si parintii lui Nastase s-au intilnit de numeroase ori. Cind a zis el aseara ca se trage dintr-o familie avuta, mi-am adus aminte de povestile maica-sii, care nici gind sa spuna ca se trage dintr-o familie bogata, spune Mihaela Udrescu, istoric de profesie. Ea mai povesteste ca, dupa insuratoarea lui Adrian Nastase cu Dana, actuala lui sotie, Nastase senior s-ar fi imprumutat la ei de bani ca sa-i ia casa fiului, care avea sa ajunga mai tirziu unul dintre puternicii Romaniei.
Noi strinsesem bani, ca sa ne mutam intr-o casa mai mare, iar Titi Nastase (n.r. - Marin Grigore Nastase) l-a rugat pe Florin sa-i dea 30.000 sau 40.000 de lei, cam jumatate din cit aveam noi, ca vrea sa-i cumpere un apartament lui Adisor. Dupa trei-patru luni, ne-au dat banii inapoi. Tot mama lui Nastase i-ar fi spus ca primii lui socri , familia fostului ministru Grigore Preoteasa , il considerau o mezalianta. Mama lui Nastase se plingea la mine ca Adisor nu era socotit unul de-al casei, ci o mezalianta, ne-a mai declarat Mihaela Udrescu.
Ea sustine ca ar fi auzit-o, in mai multe rinduri, pe mama lui Nastase plingindu-se ca nu avea pensie: Tot timpul se vaita ca ea n-a avut slujba niciodata, ca n-a lasat-o Titi sa-si ia slujba, ca acum n-are pensie si avea si ea nevoie de parale. Nu aveau aerul unor oameni bogati. De altminteri, insusi Adrian Nastase a evocat deseori copilaria sa nu tocmai prospera, cind era nevoit sa faca tot soiul de mici afaceri ca sa-si procure bani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea