Social

Cind nasul Balasa se plinge la fina Moni

In emisiunea Apropo TV de la PRO TV, am auzit-o pe Anca Turcasiu explicind ca Sabin Balasa e un geniu. As vrea s-o intreb cine-a pacalit -o ca-i asa si mai ales de ce. Ca, daca cumva au pacalit-o Irinel Columbeanu si Monica Gabor, invitati si ei sa-si dea cu parerea despre tema aceleiasi editii din Apropo TV, m-am linistit.
Ca veni vorba despre tema emisiunii, si anume relatia dintre nasi si fini, atunci cind si unii si altii sint celebri, sa vedeti ce-a zis asta mica, Monica, in calitate de fina de botez a lui Balasa, cind i s-a pus microfonul la gurita: In emisiunea trecuta, ati pus in cadru un tablou care nu era al lui. M-a sunat si era foarte jignit. Am incercat sa-l conving ca nu a fost cu rea intentie. Ce am inteles eu din asta: ca Sabin Balasa (care i-a devenit nas Monicai Gabor, in urma unui telefon pe care i l-a dat Irinel la ora 3.00) se duce cu pira la fina-sa de cite ori il supara cineva.
Gresesc baietii de la PRO TV si pun in cadru doua tablouri cu Ceausescu si Ceauseasca, dintre care doar unul era al lui, se simte jignit si... pac, ii piraste la fina Monica. Ii da vinzatoarea de la piine restul in scirba, iar se simte jignit si... pac, o piraste si pe vinzatoare la fina Monica. Se injura cu vreun derbedeu in trafic, imediat il da si p-ala in git la fina Monica si tot asa.
Care fina nu numai ca incearca sa-l convinga ca a fost vorba strict despre niste accidente si nu numai ca-i ia apararea in fata tuturor, cu autoritatea ei incontestabila de eleva de liceu, dar il si convinge, probabil, pe Iri sa scoata banul si sa-i comande lui nasicu o noua fresca-n dormitor si inca vreo trei-patru pentru bucatarie, WC-ul de serviciu, camara si hol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea