Social

#grupuri parlamentul european #alegeri europarlamentare #europarlamentari romani

Cinci noi europarlamentari romani isi incep activitatea in PE

Cinci noi europarlamentari democrat-liberali isi vor incepe, luni, activitatea in Parlamentul European, inlocuindu-i pe colegii lor democrat-liberali care au intrat in Parlamentul Romaniei in urma alegerilor din 30 noiembrie.

Noii europarlamentari sunt Calin Catalin Chirita, Petru Funeriu, Adrian Manole, Iosif Matula si Alexandru Nazare, informeaza Agerpres.

Ei vor ocupa locurile lasate libere de Roberta Anastase - care a ajuns deputat, ulterior presedinte al Camerei Deputatilor, Monica Iacob Ridzi - devenita deputat, ulterior ministru al Tineretului si Sportului, Petru Filip, Dumitru Oprea si Mihaela Popa - toti senatori in urma alegerilor din 30 noiembrie.

Potrivit site-ului oficial al PE, nou venitii au devenit oficial membri ai acestei structuri incepand cu 22 decembrie 2008, in timp ce europarlamentarii pe care i-au inlocuit au demisionat pe 18 decembrie 2008.

Echipa de europarlamentari romani nu este insa completa, ca urmare a demisiei social-democratilor Titus Corlatean, actualmente senator, si Catalin Nechifor, in momentul de fata deputat. Potrivit site-ului oficial al PE, in locul celor doi nu au fost inca desemnate alte persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea