Social

#judetul arges #soferi fara experienta #accidente #permise obtinute ilegal

Cinci morti in accidentele soferilor care si-ar fi luat ilegal pemis in Arges

Cinci persoane si-au pierdut viata si 51 au fost ranite in accidente produse de soferi care si-ar fi obtinut permise de in mod fraudulos in judetul Arges .

Peste 3.000 de oameni care si-ar fi luat carnetul de conducere cu ajutorul politistilor corupti din Arges au fost verificati de anchetatori. A rezultat ca, dintre cele 3.000 de persoane, 30 au comis accidente, in urma carora cinci oameni au murit, 19 au fost raniti grav, iar 32 usor, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Cei 30 de soferi care au comis accidentele si-au obtinut permisele intre 2006-2008, potrivit surselor judiciare, care precizeaza ca accidentele au fost produse din cauza ca soferii nu erau experimentati, s-au angajat in depasiri periculoase, au mers cu viteza mare sau nu au acordat prioritate.

DNA a trimis in judecata , sambata, 6 decembrie, 28 de persoane, dintre care 22 in stare de arest preventiv , in legatura cu fraudarea examenelor pentru obtinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim si Inmatriculari Vehicule Arges.

Potrivit unui comunicat al Directiei Generale Anticoruptie, in prima faza au fost identificate peste 1.400 persoane care si-au schimbat domiciliul pe raza judetului Arges si au obtinut permise de conducere , iar ulterior s-a stabilit ca, in perioada 01 ianuarie 2006 - iunie 2008, pe raza judetului Arges, si-au stabilit domiciliul si au obtinut permise de conducere aproximativ 3.200 persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea