Social

Ciinii goniti in strada

Ministerul de Interne va interzice FC Dinamo sa utilizeze baza de la Saftica si stadionul din Stefan cel Mare, daca Becali&Co. nu achita 20 de miliarde pina pe 31 ianuarie.

Conflictele interne de la Dinamo si marginalizarea generalilor din structurile de conducere ale fostei echipe a MI nu au ramas netaxate. Conducerea MAI a decis sa interzica echipei de fotbal sa isi sustina partidele de pe teren propriu pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare sau sa foloseasca baza de la Saftica, in cazul in care FC Dinamo nu va prezenta un plan de achitare a datoriilor pina la finalul acestei luni. Temeiul legal al actiunii ar fi o datorie de aproape 20 de miliarde de lei vechi (circa 600.000 de dolari) pe care clubul de fotbal o are fata de CS Dinamo , structura a MAI, din care nu s-au platit decit 500 de milioane de lei vechi. Intre CS si FC Dinamo este un proces pe rol, din mai 2005, pentru recuperarea acestei datorii, dar clubul de fotbal tergiverseaza achitarea sumelor restante.
Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, si Nicolae Berechet , secretarul general al MAI, s-au intilnit pentru a redacta un raport pe aceasta tema pe care sa i-l inainteze ministrului Vasile Blaga. Vorbiti cu domnul Badea. Sint datorii vechi, care nu ma privesc pe mine, a declarat presedintele executiv Giovanni Becali . (O.D.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea