Social

Christian Vieri vrea sa mai joace doi ani

Desi va implini pe 12 iulie 35 de ani, Christian Vieri, nu vrea sa se retraga din fotbal. Foarte ambitios, Vieri a declarat ca vrea sa mai joace doi ani pentru echipa sa actuala, Fiorentina.

Vieri s-a indragostit de Florenta si totul ii merge extrem de bine cu toate ca echipa sa a pierdut calificarea in finala Cupei UEFA datorita unui penalty ratat de el.

“Dintotdeauna am vrut sa vin la Fiorentina si, atunci cand cei de acolo m-au contactat asta vara, nu am putut sa refuz si am profitat imediat de ocazie. Am tras tare la antrenamente anul asta. Eu cred ca am facut un sezon bun. Clubul este unul foarte serios si cu mari ambitii. In ceea ce priveste viitorul meu, cel mai important este sa nu ma accidentez si sa mai joc cel putin doi ani”, a declarat Vieri pentru cotidianul Sky Sport.

Atancantul italian a atacat foarte dur Inter Milano, in special pe presedintele clubului Angelo Moratti.

“Nu pot sa imi gasesc cuvintele. Dupa cate am facut pentru Inter, nu meritam sa fiu tratat asa cum s-a intamplat. Sunt foarte dezamagit de comportamentul lui Moratti fata de mine, dar asta e viata”.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea