Social

#chlorella bio #beneficii chlorella #chlorella

Chlorella bio pulbere sau tablete, un adjuvant eficient in multe afectiuni

La fiecare sfarsit de iarna si inceput de primavara, te incearca o stare de oboseala accentuata? Te simti aproape zilnic lipsita de energie, iar viroza de care ai scapat acum trei saptamani da semne ca se reintoarce? Este clar ca te confrunti cu o astenie de primavara si cu un sistem imunitar slabit, asa ca nu mai astepta, ci incepe degraba o cura pe baza de Chlorella bio pulbere sau tablete!

Exista insa o problema. Nu stii foarte multe lucruri despre acest supliment alimentar. Nu-ti face griji, vom avea noi grija sa afli tot ce te intereseaza, in acest articol.

Ce este Chlorella?

Ei bine, Chlorella este una dintre cele mai vechi tipuri de alge care sunt cunoscute pe planeta, inrudita cu spirulina, ce contine cea mai mare concentratie de clorofila dintre toate plantele de pe Terra si toti aminoacizii esentiali. In plus, mai contine: acizi grasi esentiali, un procent foarte ridicat de proteine, glucide, lipide, micronutrienti, minerale (zinc, fier, magneziu, fosfor, calciu, iod, potasiu), vitamine (A, B, C, E, K) si carotenoizi.

Asadar, vorbim despre un supliment nutritiv extrem de complex, care se situeaza in topul produselor absolut esentiale pentru sanatatea ta. Prin urmare, are o multitudine de proprietati benefice pentru organism. Amintim doar cateva dintre acestea: este o sursa foarte bogata de nutrienti, ofera energie, intareste sistemul imunitar, regenereaza, detoxifiaza, sustine functionarea normala a anumitor organe si este un adjuvant eficient in multe afectiuni. In cele ce urmeaza, ne vom concentra pe folosirea sa terapeutica in cateva boli grave.

Chlorella ecologica, un ajutor de nadejde pentru 4 afectiuni

Asa cum mentionam mai sus, acest supliment alimentar te ajuta nu doar sa-ti mentii organismul intr-o forma optima si sa il fortifici, ci este de mare folos si in ameliorarea anumitor afectiuni.

Pentru a avea insa o eficienta maxima, iti recomandam sa il cumperi dintr-un magazin de incredere. De exemplu, suplimentele de Chlorella de la Republica BIO provin dintr-o sursa atent verificata, sunt 100% organice si de cea mai buna calitate, ceea ce inseamna ca iti ofera toti nutrientii si proprietatile miraculoase ale algelor din care sunt extrase.

Sa revenim la problemele de sanatate in cazul carora poti folosi cu succes Chlorella naturala ca tratament complementar la cel alopat, obligatoriu dupa ce ai primit acordul medicului:

1. Hepatita virala

Extractul din algele amintite nu doar stimuleaza sistemul imunitar sa lupte impotriva virusurilor, ci sustine si regenerarea rapida a organismului, fiind foarte eficient in combaterea hepatitei de tip A, B si C. Altfel spus, are capacitatea de a stopa evolutia acestei boli. Mai mult decat atat, mentine ficatul in parametri optimi, imbunatatindu-i functiile, reducand markerii inflamatori si protejand acest organ de afectiunile provocate de alcool si toxine.

2. Diabetul

Chlorella bio poate ameliora si chiar trata afectiuni foarte des intalnite in prezent, precum diabetul de tipul 2 si colesterolul marit. Potrivit mai multor cercetari, aceasta planta reduce nivelul zaharului din sange, regleaza glicemia si activeaza genele care imbunatatesc toleranta la glucoza si sensibilitatea la insulina.

3. Afectiunile aparatului genital

Menstruatia dureroasa, scurgerile cronice, chisturile si fibroamele ovariene, precum si dereglarile hormonale sunt alte probleme de sanatate care pot fi ameliorate cu ajutorul acestui supliment nutritiv.

4. Cancerul

Chlorella este eficienta si in combaterea cancerului, prin faptul ca ajuta limfocitele sa lupte impotriva celulelor canceroase si stimuleaza productia de globule albe. Apoi, persoanele care consuma aceasta alga miraculoasa pe perioada radioterapiei si chimioterapiei vor fi mai protejate de radiatii si vor resimti intr-o masura mai mica efectele negative ale tratamentului. De asemenea, prin administrarea unui astfel de supliment alimentar, organismul va fi stimulat sa elimine toxinele si metalele grele, fiind prevenita astfel aparitia cancerelor provocate de factorii de mediu.

Alege Chlorella ecologica de la Republica BIO si bucura-te de sanatate!

O cura pe baza de Chlorella va face diferenta, indiferent ca iti doresti un plus de energie, un sistem imunitar mai puternic, un organism care sa functioneze zi de zi la parametri optimi sau ameliorarea anumitor afectiuni.

Tot ce trebuie sa faci pentru a o urma este sa discuti cu medicul tau despre un astfel de tratament si, dupa ce ai primit acordul sau, sa iti procuri tabletele sau pudra dintr-o sursa sigura, asa cum este magazinul online Republica BIO, care beneficiaza de o certificare a calitatii si provenientei emisa de un Organism Certificator European de incredere.

Pentru a afla tot ce te intereseaza despre Chlorella, beneficii, proprietati, administrare, pret etc., acceseaza republicabio.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea