Social

#real madrid #oferta #chivu

Chivu nu are oferta de la Real Madrid, asa cum a scris presa

Cristi Chivu nu a fost ofertat pana acum de Real Madrid, desi in presa internationala se afirma ca fundasul roman va fi una din primele mutari ale lui Jose Mourinho, dupa ce acesta va fi numit antrenor al "galacticilor".

"In momentul acesta, Chivu nu are niciun motiv sa plece de la Inter. Este la al treilea campionat, are un salariu foarte bun, a luat Liga Campionilor, deci este la cea mai buna echipa a momentului. Totusi, sa vorbim de Real Madrid este foarte devreme. Nici n-a semnat Mourinho, nici nu s-a instalat si se aude ca vrea sa-l ia pe Chivu. Real Madrid este o echipa pe care putini jucatori o pot refuza.

Atunci cand a refuzat Chivu problema era cu totul alta, era o diferenta foarte mare la salariu, dar acum, pentru un jucator care a castigat trei campionate cu Inter, Liga Campionilor, sa ajunga la Real ar fi un lucru extraordinar. Noi trebuie sa asteptam, sa vedem daca va fi ceva serios, daca va exista o intentie pentru ca acum sunt doar zvonuri", a declarat impresarul Victor Becali

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea