Social

Chivu cel mai bun jucator

Cristian Chivu este nominalizat la titlul de cel mai bun jucator strain european din campionatul italian, ce va fi decernat in cadrul galei "Eurochampion 2004".

Juriul urmeaza sa aleaga pentru aceasta distinctie intre fundasul echipei AS Roma si atacantului ucrainean Andrei Sevcenko de la AC Milan. In cadrul galei anuale "Eurochampion 2004", care a ajuns la a saptea editie, vor fi premiati, printre altii, cei mai buni jucatori din campionatul italian si cei care s-au remarcat la Campionatul European din Portugalia.

Printre personalitatile care vor fi premiate se numara Paolo Maldini (AC Milan), pentru intreaga cariera, Roberto Rosetti , cel mai bun arbitru FIFA italian, Claudio Ranieri, cel mai bun antrenor italian al unei echipe din strainatate, Gian Piero Galeazzi, premiul pentru cariera jurnalistica. De asemenea, va fi rasplatit cel mai bun jucator al reprezentativei Italiei la Euro-2004, numele acestuia urmind sa fie anuntat dupa terminarea competitiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea