Social

Chivu ar putea sta patru luni pe tusa

Fundasul echipei AS Roma , Cristian Chivu, accidentat la degetul mic al piciorului drept la 23 iunie, ar putea fi operat, caz in care va absenta patru luni de pe teren, a anuntat cotidianul italian ?Il Tempo?. Chivu, care se afla in cantonament in Austria cu lotul formatiei italiene, s-a accidentat in vacanta, in timpul unui meci de fotbal-tenis. Desi initial s-a crezut ca este doar o fractura a degetului mic de la picior, internationalul roman ar putea suferi de o ruptura grava, care va necesita o interventie chirurgicala.

Astfel, capitanul Nationalei ar putea rata atat turul de campionat in Serie A cu A. S. Roma cat si primele meciuri ale Romaniei din campania de calificare la CM din 2006. O decizie finala in privinta operatiei va fi luata la intoarcerea in Italia a echipei romane. In cazul in care va fi operat, Chivu va putea reveni pe teren abia in luna decembrie. Daca se va considera ca interventia chirurgicala nu este necesara, fundasul roman va putea juca pentru Roma in luna octombrie.

Chivu, care a fost transferat de AS Roma de la Ajax Amsterdam in vara anului 2003, a avut probleme cu accidentarile si in sezonul trecut, cand a lipsit in 17 meciuri din echipa romanilor. Accidentarea lui Chivu i-a determinat pe conducatorii clubului AS Roma sa refuze orice oferta venita pentru internationalul elen Traianos Dellas. De asemenea, AS Roma este foarte aproape de achizitionarea fundasului Matteo Ferrari de la AC Parma, dupa ce au reusit sa-l transfere pe fracezul Philippe Mexes de la AJ Auxerre .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea