Social

Chivu a dormit pe teren

Desi laudat de antrenor si de majoritatea jurnalistilor, capitanul nationalei a primit critici de la Il Giornale: Dormea la golul egalizator.

Cu romanul Cristi Chivu integralist, AS Roma nu a putut sa obtina a 12-a victorie consecutiva, Inter reusind sa plece cu un punct de pe Olimpico, gratie unui gol inscris de Materazzi in ultimul minut de joc. In ciuda acestui semiesec, capitanul nationalei s-a numarat printre evidentiatii intilnirii. In finalul meciului nu am mai presat si astfel fundasii nostri, care au fost foarte buni, in special Chivu, au fost nevoiti sa degajeze multe baloane la intimplare, a declarat antrenorul Luciano Spalletti . Chivu si Mexes au fost perfecti. Cei doi formeaza un cuplu de fundasi care sint practic de netrecut, a scris si Voce di Milano, in timp ce Il Giornale a fost mai temperat : A avut un joc solid in defensiva. Din pacate, dormea la golul egalizator. Chivu a primit nota sase atit din partea Il Giornale, cit si a celor de la Datasport. Intr-un alt meci, Bogdan Lobont a fost la un pas sa ofere un punct Sienei, fiind salvat de Pazzini, care a marcat in prelungirile meciului. Am gresit grav, a recunoscut Lobont, care insa s-a aparat: Ca intotdeauna atunci cind greseste un portar, eroarea este evidenta. Site-ul violanews.com l-a notat pe roman cu cinci, in timp ce jurnalistii de la Datasport au fost mai indulgenti, acordindu-i calificativul sase. In Ucraina, Mircea Lucescu a pierdut contactul cu liderul Dinamo Kiev, care s-a distantat la cinci puncte in fruntea clasamentului, dupa ce Sahtior, cu Stoican eliminat, a remizat acasa cu Tavria, scor 1-1.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea