Social

#colegii #uninominale #mandat

Chiuariu, Adomnitei si Vosganian, ministrii-candidati la Iasi

Ministrul educatiei, Cristian Adomnitei , si cel al economiei, Varujan Vosganian, dar si fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu vor candida la alegerile parlamentare in colegiile uninominale din judetul Iasi, alaturi de omul de afaceri Relu Fenechiu , lider al organizatiei judetene.

Cu un rezultat de 22,3% la alegerile locale la nivel judetean, PNL poate spera la Iasi la trei fotolii de deputat si unul de senator.
 
Daca Adomnitei doreste sa-si innoiasca mandatul de deputat si Vosganian pe cel de senator de Iasi, Chiuariu ar fi la prima confruntare cu electoratul, portofoliul Justitiei fiindu-i incredintat cu sprijinul lui Fenechiu.
 
Prefigurata de acum cateva luni, dupa momentul anuntarii demisiei din guvern pe fondul unui conflict deschis cu presedintele Traian Basescu, candidatura lui Chiuariu va deveni oficiala dupa o evaluare pe baza unor sondaje de opinie.

Pe lista aprobata ieri de conducerea filialei pentru cele 17 colegii uninominale (12 ale deputatilor si 5 ale senatorilor) mai apar numele actualului deputat Traian Dobre, dar si al catorva debutanti in politica mare. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea