Social

#eforie sud #opc #litoral

Chiloti in loc de bureti de vase, pe Litoral

Inspectorii OPC au continuat seria de controale in localurile de pe Litoral gasind de mai multe ori conditii insalubre de depozitare a mancarii. Intr-un local din Eforie Sud , chilotii stateau atarnati in bucatarie, langa alimente.

Mancarea veche de o saptamana nu a fost singurul lucru care a ingrozit inspectorii OPC pe litoral. In bucataria unei terase ei au gasit chiloti atarnati la uscat.

Angajatele localului din Eforie Sud au recunoscut ca foloseau chilotii drept bureti de vase si ca stergeau mesele cu ei, conform Stirile Pro TV. 

Carnea tocata expirata si ciorbele vechi de o saptamana tinute in lada frigorifica au dus la inchiderea localului de catre inspectori. Patronul nu a fost multumit de situatie si daca inspectorii nu ar fi fost insotiti de jandarmi ar fi apelat, poate, si la violenta.

In ultima luna, 400 de turisti au reclamat la Protectia Consumatorului calitatea mancarii si a serviciilor, iar inspectorii au dat amenzi de 20.000 de lei doar in Eforie. 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea