Social

Chelsea vrea sa il vinda pe Mutu

Conducerea clubului Chelsea este dispusa sa il vinda pe internationalul roman Adrian euro de la clubul italian AC Parma.

Conform cotidianului britanic, noul antrenor al echipei Chelsea, Jose Mourinho, trebuie sa ia o decizie rapida, deoarece are oferte de la alte cluburi si pentru jucatorii Jimmy Floyd Hasselbaink si Eidur Gudjohnsen.

Atacantul Hernan Crespo este si el pe lista jucatorilor disponibili ai tehnicianului portughez, insa, pentru moment, acesta nu este de vinzare.
Clubul Chelsea intentioneaza sa vinda doi dintre atacantii sai pentru a-l putea achizitiona pe internationalul englez Wayne Rooney.

Cotidianul "The Independent" noteaza ca Mutu nu a dat satisfactie in sezonul trecut. "Mourinho vrea sa faca loc pentru forte proaspete, iar Mutu va fi sacrificat. Forma lui Mutu s-a inrautatit si s-ar putea sa i se ofere sansa de a-si recapata in Italia increderea pierduta", scrie ziarul englez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea