Social

#liga campionilor #bayern munchen #liverpool #barcelona #chelsea

Chelsea si FC Barcelona, primele doua semifinaliste ale Ligii Campionilor

Liga Campionilor si-a stabilit primele semifinaliste: Chelsea si FC Barcelona, care le-au lasat acasa pe Liverpool si Bayern Munchen . Celelalte doua echipe care ar urma sa acceada in penultima etapa a Ligii se vor decide in urma partidelor care se vor desfasura in aceasta seara.

Derbyul englez a prilejuit un meci caracterizat de specialisti drept “de infarct”, in care Chelsea si Liverpool au incheiat la egalitate, 4-4, pe terenul londonezilor. Pentru ca in tur, fosta echipa a lui Mutu a batut cu 3 la 1, calificarea a venit in mod clar pentru Chelsea. Marcatorii meciului au fost Reina (min. 51-autogol), Alex (‘57) si Lampard (’76 , ’89) pentru gazde, iar pentru oaspeti au inscris Fabio Aurelio (‘19), Xabi Alonso (‘28), Lucas Leiva (‘81) si Dirk Kuyt (‘83).

In celalalt sfert al serii, FC Barcelona a remizat cu Bayern Munchen, pe terenul nemtilor, scor 1-1. Catalanii s-au calificat dupa ce in tur castigasera cu scorul de 4 la 0. Autorii golurilor au fost Franck Ribery si Seydou Keita.

In aceasta seara vor avea loc celelalte doua partide din mansa secunda a sferturilor Ligii Campionilor, Arsenal- Villarreal (in tur: 1-1) si FC Porto -Manchester United (in tur: 2-2).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea