Social

Chelsea Londra a revenit in lupta pentru titlu

Chelsea Londra ramane in lupta pentru titlu gratie victoriei impotriva celor de la Newcastle United , scor 2-0. Desi se afla la egalitate pe locul 1 in campionat cu Manchester United sansele “albastrilor” sunt aprope nule. “Diavolii”ar trebui sa piarda ultimul meci din retur impotriva celor de la Wigan.

Antrenorul lui Chelsea, Avram Grant, a inceput meciul fara Joe Cole si Frank Lampard pe teren, intentionand probabil sa-i menajeze pe cei doi pentru finala Champions League.
Prima repriza a fost dominata de Newcastle, iar cel mai bun jucator de pe teren a fost Michael Owen. Atacantul “cotofanelor” a avut prima ocazie in minutul 6, dar executia  acestuia fost imprecisa. In minutul 28, Mark Viduka suteaza puternic, dar portarul Cech respinge, balonul ajunge la Owen care nici de data aceasta nu reuseste sa deschida scorul.


In cea de-a doua repriza elevii lui Avram Grand au intrat pe teren mult mai motivati. In minutul 59 Mihael Ballack deschide scorul din pasa lui Drogba. In minutul 81, tehnicianul englez il introduce pe teren pe Frank Lampard care ii paseaza perfect lui Malouda care insctrie pentru 2-0.


Chelsea se afla pe primul loc in Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United si ar putea sa iasa campioana daca “diavolii” nu vor reusi sa-i invinga pe cei de la Wigan. .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea