Social

Chelsea interesata de cehul Tomas Rosicky

Clubul englez Chelsea este interesat de achizitionarea mijlocasului international ceh Tomas Rosicky 23 ani, aflat sub contract cu echipa germana Borussia Dortmund , a declarat jucatorul cotidianul sportiv praghez Sport.

"Da, este adevarat. Sunt la curent de la agentul meu despre interesul pe careChelsea il are de opt sau noua zile pentru mine", a declarat Rosicky, care a totalizat 31 de selectii 6 goluri in echipa nationala a Cehiei, calificata la Euro-2004 din Portugalia si care in preliminariile CM-2006 face parte din aceeasi grupa cu Romania.

Pavel Paska, agentul jucatorului, a indicat, la randul sau, cotidianului sportiv ceh ca borussia dortmund urmeaza sa se pronunte in aceasta saptamana in privinta eventualei plecari a conducatorului sau de joc.

Pe de alta parte, eforturile lui Chelsea de a-si asigura in mercato serviciile portarului international ceh Petr Cech 21 ani, 15 selectii, de la Rennes, au esuat definitiv, scrie Sport, care adauga ca echipa londoneza este pe punctul de a-l angaja pe portarul lui Leeds, Larry Robinson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea