Social

Chelsea ii solicita lui Mutu 11 mil de euro!

Adrian Mutu este pe cale sa schimbe totalmente conservatorismul britanic, el putand intra in istorie ca primul fotbalist care este concediat , dar care este obligat sa plateasca daune.

Reprezentantii clubului Chelsea au declarat, ieri, ca ii vor cere lui Adrian Mutu suma de 11 milioane de euro (8 milioane de lire sterline) compensatii pentru indisciplina! Dupa cum se stie, Chelsea l-a concediat pe internationalul roman in octombrie 2004, dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina la un test antidoping. Romanul mai avea de stat la Chelsea trei ani si jumatate, dupa ce semnase un contract pe cinci ani. De aceea, Chelsea vrea inapoi 11 milioane de euro, pentru a-si recupera o parte din suma de 20 de milioane platita pentru el. Seful gruparii de pe "Stamforde Bridge", Peter Kenyon, precum si antrenorul Jose Mourinho vor aparea, in saptamanile viitoare, in fata Federatiei Engleze de Fotbal pentru o audiere in acest sens. Numai ca lucrurile s-ar putea complica destul de mult, iar conflictul ar putea ajunge la FIFA si apoi intr-un tribunal civil! Este, totusi, greu de crezut ca Mutu va plati acesti bani, sansele ca gruparea londoneza sa aiba castig de cauza fiind destul de reduse. Daca, insa, acest lucru se va intampla, Adrian Mutu are toate premisele sa intre in istoria fotbalului, urmand ca si alte cluburi sa reactioneze in acelasi fel atunci cand vor avea in fata un caz similar. Altfel, Mutu s-a antrenat, ieri, in ziua libera, alaturi de Pavel Nedved. Antrenorul lui Juventus, Fabio Capello , le-a oferit torinezilor, dupa meciul cu Reggina, o zi libera , dar Mutu si Nedved au preferat sa se antreneze impreuna cu preparatorul fizic Andrea Scanavino.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea