Social

# cina caritabila # chef hadean #hhc romania #amalia enache

Chef Hadean si Amalia Enache, la cratita de dragul copiilor

Peste 6.000 de lei s-au strans la cina caritabila oferita de Adrian Hadean, Amalia Enache si Voila Bistrot in beneficiul Hope and Homes for Children Romania.                

Locurile pentru cina caritabilă s-au epuizat cu câteva zile înainte, iar cochetul restaurant din centrul Bucureștiului a funcționat la capacitate maximă în seara evenimentului. Din donațiile participanților s-au strâns peste 6.000 de lei pentru proiectele fundației Hope and Homes for Children România. Seara a beneficiat de susținerea celebrului Chef Adrian Hădean și a binecunoscutei jurnaliste Amalia Enache.

Amalia Enache și Adrian Hădean au dorit să dedice evenimentul caritabil lui Alexandru, un tânăr de 17 ani, bolnav de cancer, pe care Hope and Homes for Children România îl sprijină prin programele sale de educație. Însă Alexandru a ales ca banii strânși să meargă către copiii care nu au părinți, către cei care nu știu ce înseamnă dragostea unei familii. “Eu cred că, atunci când dăruiești, primești, la rândul tău, ceva neprețuit. De aceea eu sunt alături de echipa Hope and Homes for Children România, formată din oameni minunați, care au reușit să aducă schimbări impresionante în sistemul de protecție a copiilor din România. Când am aflat că, în România, un copil este abandonat o dată la șase ore, mi-am dat seama cât de norocos sunt eu să îi am alături pe părinții mei”, a spus Alexandru.

La cina de sâmbătă au participat peste 70 de persoane care au dorit să facă un gest generos pentru Hope and Homes for Children România. Oaspeții s-au delectat cu un meniu special pregătit de chef Adrian Hădean, alături de chef Radu Dumitrescu și de Amalia Enache. Pentru o seară, epicentrul gustului și artei culinare s-a mutat la Voila Bistrot, unde   brânza de capră cu miere, trufele negre sau mușchiulețul de miel în crustă de plante aromatice, toate create special de Adrian Hădean pentru această ocazie, au generat o experiență gastronomică greu de egalat. Fiecare detaliu a fost calibrat minuțios, iar Amalia Enache a fost gazda perfectă a serii, alături de Nicolas Vernerey de la Voila Bistrot. Meniul a costat 120 de lei, dar oaspeții au făcut și donații separate.

Amalia Enache este ambasador al Hope and Homes for Children România de aproape 5 ani, iar Adrian Hădean s-a alăturat acestui proiect anul trecut, când a alergat 42 de kilometri la Maratonul Internaţional Bucureşti, pentru HHC România. „În luna decembrie se aglomerează o avalanșă de fapte bune și asta lasă descoperite celelalte luni din an. Cred că e timpul să ne amintim că există oameni care au nevoie de noi și de astfel de acțiuni tot timpul anului”, a declarat Chef Adrian Hădean.

„Toată acțiunea noastră i-a fost dedicată lui Alexandru, un băiat de 17 ani, care este cu adevărat de nota 10. Cam acolo sunt mediile lui la liceu, cam acolo se anunță și cariera lui sportivă. Din păcate, o gravă problemă de sănătate, o tumoare urâtă și complicată încearcă să-i ia din avântul cu care a pornit în viață. Numai că Alexandru rămâne de nota 10. Luptă pentru el și pentru alții. A alergat, în situația lui, un maraton, pentru alți copii aflați în nevoie. Iar atunci când HHC România i-a propus să-l ajute, Alexandru a hotărât altceva: în ciuda problemelor lui de sănătate, să se alăture el cauzei HHC România și să ajute alți copii”, a spus Amalia Enache.

 

Evenimentul a fost posibil datorită generozității lui Nicolas Vernerey, managerul Voila Bistrot, care dorește să sprijine și în viitor astfel de cauze: “Ne-am promis, încă de când am deschis acest bistro, că vom organiza cine caritabile, pentru copii sau bătrâni”, a declarat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea