Social

#traiestefresh # chef foa # Andrei Rosu #retete sanatoase #nutritie

Chef Foa si mancarea fresh. Provocare pentru romanii curajosi

Stilul de viata sanatos este din ce in ce mai important pentru toti cei preocupati de calitatea vietii. Astfel, nu este important doar sa facem miscare, ci si sa consumam alimente proaspete, in combinatii fresh, astfel incat sa ajute la adoptarea unui stil de viata dedicat sanatatii fizice si mentale, nu doar curelor trecatoare de slabire sau detoxifiere. 

Acesta este conceptul nou pe care il lanseaza unul dintre cele mai populare lanturi de supermarketuri din Romania, cu ajutorul unor vedete si promotori ai stilului de viata sanatos. Printre acestia, Chef Foa, care impartaseste pe platforma nou lansata din retetele sale fresh, Andrei Rosu, cunoscut mai ales pentru expeditiile sale temerare, dr Serban Damian, nutritionist. 

Astfel, pe www.traiestefresh.ro, cititorii vor putea găsi în permanență invitații la noi provocări și experiențe trăite pentru prima dată în viață: sfaturi și lucruri mai puțin știute despre rolul alimentelor proaspete în nutriție, oferite de dr. Șerban Damian, nutriționist, rețete culinare în combinații fresh marca Chef Foa și informații despre cum să ajungi la un stil de viață sănătos, împărtășite românilor de Andrei Roșu.

"În bucătărie, butonul de refresh este absolut necesar. Asta înseamnă să știi când e nevoie să îmbunătățești o rețetă, să cauți noi ingrediente sau condimente care să aducă preparatelor un twist inedit. A găti fresh înseamnă să faci asocieri proaspete de arome: un sos picant, un accent mentolat, o textură ușor crocantă”, a exemplificat Chef Foa ideea de fresh în gastronomie.

„Campania este o invitație adresată clienților noștri de a îmbrățișa un stil de viață fresh care presupune o nutriție echilibrată, sport, să privească fiecare zi drept un nou început, să fie deschiși la provocări și noutăți, să experimenteze ambiții și bucurii noi, să profite de prospețimea fiecărei zile, împărtășind această filosofie de viață cu familia și prietenii”, explică Valer Hancaș, manager in cadrul companiei organizatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea