Social

CFR viseaza iar la titlu

CFR Cluj a invins aseara  pe FC Vaslui, scor 1-0 si  ardelenii au trecut pe locul 1 in clasament, cu 69 de puncte, la egalitate cu Steaua.

In debutul meciului, Matei a scapat singur spre poarta lui Nuno Claro, dar a fost deposedat in ultima instanta de Cadu .

In minutul 27 al partidei, vasluianul Matei l-a impins pe Cadu in careul clujenilor, iar acesta, in cadere, l-a lovit la cap pe portarul Nuno Claro. Dupa ce a primit mai multe minute ingrijiri medicale pe teren, Claro a foat inlocuit cu Stancioiu pentru ca nu mai putea sa continue meciul. Portarul a fost apoi transportat la o ambulanta care l-a dus la spital, el fiind suspect de o comotie cerebrala.

Singurul gol al meciului a fost inscris in minutul 52 de Diego Ruiz dupa o de vis in careul oaspetilor, ridicand mingea peste doi adversari, fentandu-l din corp pe al treilea si trimitand un sut superb, la coltul lung, care l-a lasat fara reactie pe Branet.

CFR e iarasi lider, la golaveraj, iar ultimele 3 etape se anunta incendiare. Totusi, pentru a lua titlul, trupa lui Andone trebuie sa mai spere la un pas fals al Stelei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea