Social

#dorit de lazio #sebastian dubarbier #salariu majorat

CFR-ul ii dubleaza salariul lui Dubarbier

Argentinianul sebastian dubarbier nu are motive sa se planga.

Dorit de mai multe cluburi din Europa, cei mai insistenti fiind italienii de la Lazio , sud-americanul se va alege cu un salariu dublat daca va ramane la Cluj.

Desi Iuliu Muresan a spus ca nu exista oferte pentru Dubarbier , impresarul jucatorului a confirmat interesul lui Lazio.

Problema este ca italienii ofera o suma mult sub cele 10 milioane de euro solicitate de clujeni in schimbul mijlocasului, informeaza Click.

Sefii din Gruia au gasit insa solutia pentru a-l multumi pe Dubarbier. Daca negocierile cu Lazio nu vor avea rezultatul scontat, jucatorul va ramane la Cluj, unde va avea un salariu dublu.

"Jucatorul e suparat ca nu este lasat sa plece, mai ales ca italienii i-au promis un salariu foarte bun. Muresan si Paszkany nu doresc insa sa renunte la el pentru doar cateva milioane de euro. Vor pe el 10 milioane, iar daca nu obtin acesti bani il tin la Cluj", a declarat un apropiat al clubului.

"El castiga acum 150.000 de euro pe sezon, iar daca va ramane, salariul sau va creste la 300.000 de euro pe sezon", mentioneaza sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea