Social

#mikael dorsin #cfr cluj #datorii

CFR Cluj are datorii imense fata de jucatori

Fostul fotbalist al lui Cluj, Mickael Dorsin, a dezvaluit ca inca nu si-a primit toti banii in perioada in care a evoluat pentru echipa din Gruia si din acest motiv a depus la FIFA.

"Nu mi-am primit toti banii si e o suma importanta, 170.000 de euro . Nu-mi fac griji, e totul scris in contract. Agentul meu m-a asigurat ca imi voi primi banii. Am mers cu cazul meu la FIFA, iar acum astept ca ei sa puna presiune pe CFR . Sper ca la inceputul lui februarie sa imi incasez banii.

Cei de la CFR stiu ce ar putea pati daca nu platesc. E rusinos pentru un club atat de mare", a declarat Dorsin in Prosport. Fundasul suedez sustine ca cei de la CFR Cluj l-au amanat in toate discutiile pe care le-a purtat despre banii sai.

"De fiecare data veneau cu alta varianta. Ba ca o sa-mi primesc banii tarziu, ba ca nu o sa-i primesc, , bla , bla...", a adaugat acesta. In plus, Dorsin a afirmat ca Ioan Andone nu i-a dat nicio sansa sa isi demonstreze valoarea, insa nu regreta experienta petrecuta la CFR Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea