Social

CFR Cluj a castigat si Cupa Romaniei

CFR Cluj a invins sambata la Piatra Neamt Unirea Urziceni, scor 2-1, si a devenit noua detinatoare a trofeului.

Meciul  a inceput slab, contrar asteptarilor, avand in vedere ca partida in sine nu avea nicio miza europeana. Stelea a respins de doua ori peste transversala, iar a scapat si el de cateva ori balonul, dar atat. Spectacolul a lipsit cu desavarsire.

In cea de-a doua repriza, Ruiz reuseste un superb voleu, care il lasa pe Arnold fara replica. Era minutul 49 si tabela arata 1-0 pentru CFR Cluj.

Opt minute mai tarziu, Unirea obtine un corner, balonul ajunge la Dalanache care il executa pe Stancioiu . Dar bucuria elevilor lui Dan Petrescu avea sa tina foarte putin. In minutul 64, Semedo avea sa il invinga pe Stelea, majorand pe tabela la 2-1, stabilind astfel scorul final.

CFR Cluj a reusit o performanta de invidiat pentru orice echipa europeana. Un fapt extraordinar, avand in vedere ca echipa din Cluj a promovat in Liga 1 din divizia a treia a, si numai dupa cativa ani a reusit sa castige ambele competitii interne, promovand direct in Liga Campionilor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea