Social

#director #concediu medical #spitalul cf2

CF2, spitalul cu salarii "clonate"

Scandalul iscat la Spitalul CF2 , in urma contaminarii a doua paciente, ulterior ajunse in coma, s-a lasat cu demiteri mai mult pe hartie. In afara managerului Constantin Tanase , toti ceilalti directori sunt in concediu medical, iar actualul manager, Nicolae Efimov, a incropit un alt comitet director . Practic, o dublare a posturilor, asta in conditiile reducerilor salariale.

Fostul director medical al spitalului, dr Nicolae Efimov, este actualul manager si ocupa, in prezent, ambele posturi. Directorul de ingrijiri Gabriela Grigore, directorul economic Simona Florea, directorul administrativ Cristian Codreanu si sefa Sectiei Terapie Intensiva Maria Petre sunt pe posturi pentru ca au intrat in concediu medical.

Numire cu... certificat de handicap

"Desi angajarile sunt blocate, iar posturile, deja ocupate, s-au "nascut" al doilea director de ingrijiri, in persoana lui Adrian Pop, si al doilea director economic in persoana lui Papazoglu. Adrian Pop si-a scos de curand certificat de handicap. Nu stiu exact ce boala are, dar scutirea de impozite merita", ne-au declarat surse din Spitalul CF2.

OUG, ignorata

"Potrivit OUG din 2 iunie 2010, comitetele directoare ale spitalelor sunt formate din manager si director financiar, iar la unitatile cu peste 400 de paturi trebuie sa existe si director de ingrijiri. Postul de director administrativ a fost desfiintat. Noi il avem director administrativ pe Cristian Codreanu, care se afla in concediu medical", explica sursele noastre.

Contract de trei ori mai scump

"Fostul manager Constantin Tanase a incheiat cu RomTelecom un contract pentru furnizarea serviciilor de telefonie de trei ori mai scump decat pana acum, la care s-au adaugat trei laptopuri primite de spital ca bonus. In loc de 3.000 de lei pe luna, platim 10.000 de lei", dezvaluie sursele noastre.

"Cei trei directori aflati in concedii medicale au luat cu ei laptopurile spitalului", Angajat CF2

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea