Social

#guvernare #ponta #cezar preda #cabinetul ponta

Cezar Preda: Duminica vom analiza cele 100 de zile de guvernare a Cabinetului Ponta

Cezar Preda, prim-vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, a anuntat vineri ca formatiunea sa va prezenta duminica, 19 august, bilantul celor 100 de zile de guvernare a Cabinetului Victor Ponta.

"Duminica vom avea o conferinta de presa pe analiza celor 100 de zile de guvernare. Domnul Ponta trebuie sa fie dezbracat, politic si economic, de ceea ce a realizat in 100 de zile, nu ii mai tine de cald aceasta perdea care se numeste referendum si Traian Basescu", a declarat Preda.

Prim-vicepresedintele PDL a mai anuntat ca partidul mai pregateste pentru saptamana viitoare "almanahul miniciunilor" spuse de Ponta, de la preluare mandatului de premier pana in acest moment.

In alta ordine de idei, Cezar Preda declara recent ca PDL este dispus sa coabiteze cu Executivul.

"Cine intra in politica si exclude coabitarea nu face politica, face altceva. (...)Bineinteles ca nu excludem nicio coabitare. Iar motivatia atitudinii noastre sta si in faptul ca in ultima luna de sesiune parlamentara tot ceea ce a fost cu impact economic in ceea ce priveste fondurile europene, dezvoltarea economiei, crearea unui climat economic, PDL a votat toate initiativele USL. Asta inseamna coabitare", a spus Preda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea