Social

Cezar Preda, candidatul PD-L la sefia CJ

Consiliul de Coordonare Judetean largit al Partidului Democrat-Liberal (PD-L), format din circa 700 de persoane, a aprobat, sambata, in unanimitate, candidatura deputatului Cezar Preda la presedintia Consiliului Judetean Buzau. Totodata, acestia si-au dat acordul pentru 95% din candidatii acestei formatiuni politice pentru posturile de primar din judet. PD-L l-a ales pentru Primaria Buzau pe Constantin Ionescu, actualul viceprimar .

Pe 20 martie, Cezar Preda a pierdut in alegerile din Colegiul Director nominalizarea pentru Consiliul Judetean in favoarea actualului sef al administratiei , Victor Mocanu. La acea data, in semn de protest, Cezar Preda si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene, iar cinci zile mai tarziu Victor Mocanu a semnat un protocol cu PSD prin care trecea la acest partid cu aproximativ 30 de primari PD-L. "Hotararea Colegiului Director a fost nestatutara. Victor Mocanu a trecut intre timp la PSD.

Este optiunea dansului. Statutar, ultimul cuvant il are Consiliul de coordonare judetean", a afirmat el. Deputatul Cezar Preda a spus ca aceasta este hotararea finala a organizatiei judetene, indemnandu-l pe Victor Mocanu "sa mearga pe drumul sau, alaturi de PSD". In sala au fost prezenti 29 din cei 47 de primari ai PD-L. Absentii, 18 la numar, au parasit PD-L, optand pentru PSD si PNL. Pana in prezent, PD-L este singurul partid care si-a nominalizat candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea